Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ

Αρχιτέκτων – Μηχανικός

Σπούδασε αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ από το οποίο αποφοίτησε το 2009. Από τις σπουδές του, στην μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία, εξελίσσει την έννοια του σχεδιασμού και της μελέτης, σε ποικίλα πεδία εφαρμογών, απο το χρηστικό βιομηχανικό αντικείμενο, στην κατοικία, ως τους δημόσιους χώρους και κτίρια. Για εκείνον ο σχεδιασμός είναι μια διαρκής εξελικτική πορεία. Παταέι στην εμπειρία του παρελθόντος, και κάνει ένα βήμα την φορά στο μέλλον, εκφράζοντας τα νέα κοινωνικά αντήματα και τις αξίες που αναδύονται μέσα από τις σύγχρονες ανάγκες του ατόμου και της κοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο τον ενδιαφέρουν άμεσα οι εξελίξεις στην διεθνή αρχιτεκτονική πρακτική, αλλά και οι εξελίξεις στην τεχνολογία του σχεδιασμού και της  κατασκευής. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να πίνει τσιπουράκια με τους φίλους του στην Αρχελάου, γιατί δεν είναι ζωή αυτή όλο δουλειά-δουλειά στην τελική!

 • Τρισδιάστατες απεικονίσεις/Φωτορεαλισμός
 • Αρχιτεκτονική μελέτη
 • Furniture/lighting design

 

ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

Marketing & Advertising Communications

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώντας ήξερε ότι ήθελε να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Να ακουεί τις ανάγκες τους, να βγάζει τον καλύτερο εαυτό, να αφουγκράζεται την αγορά και να βλέπει το μέλλον της. Σπούδασε διαφήμιση, την κερδίζει το Digital Marketing. Θα την βρείτε να εμπλέεται στο γραφείο της στην δική της εταιρεία, να βάζει την αισθητική της πινελία σε menu βραβευμένων Chef, να προωθεί Brands που πιστεύει και φυσικά θα βρίσκεται πίσω αποό κάθε βήμα προβολής του MAMAproject.

 • Strategy plan services
 • Advertising communications
 • Digital marketing

 

 

ΘΕΟΔΩΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ

Αρχιτέκτων-Μηχανικός

Γεννήθηκε και μεγάώσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Πάτρα, Αρχιτεκτονική ενώ οι γνώσεις που αποκόμισε από το μεταπτυχιακό της με τίτλο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την ώθησαν να αντιλαμβάνεται τον σχεδιασμό του χώρου συνυφασμένο πάντα με τις αρχές του ενεργειακού σχεδιασμού.
Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σύνθηση, το φιλόξενο interior design, οι έντονοι και τολμηροί συνδυασμοί, η ισορροπημένη χρήση του φυσικού και τεχνητού φωτισμού, αποτελούν στοιχεία έκφρασης της αρχιτεκτονικής της προσωπικότητας. Η εμπειρία της στην κατασκευή μικρής και μεγάλης κλίμακας projects και στην αρχιτεκτονική πλοίων την καθιστούν πολύ χρήσιμη για την ομάδα μας. Στον ελευθερό της χρόνο θα την βρείτε να κάνει βόλτες στα μαγαζιά, να βλέπει σειρές και να μαγειρεύει στην αγαπημένη της κουζίνα που πρόσφατα ανακαίνισε!

 • Αρχιτεκτονική μελέτη/επίβλεψη
 • Interior design
 • Ενεργειακή μελέτη
 • Βιοκλιματικός σχεδιασμός

 

210-226

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και θα μεγαλώνω στην μαγευτική Ηλιούπολη των νοτίων πρoαστίων. Αυτή με τις πλατείες που όλοι χάνονται. Ένα μικρό σπασικλάκι στο σχολείο, πέτυχα το 2008 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός. Ναι. Από αυτούς με τους τρίποδες στους δρόμους. Όχι. Δεν βγάζουμε φωτογραφίες με αυτά τα όργανα.   Νέος στην ‘πιάτσα’, με τεράστια όμως όρεξη, δίψα και μεράκι για δουλειά και προσπάθεια. Δεν φέυγω από την Ελλάδα. Τελεία.

Στον ελεύθερο μου χρόνο τρώω δίχως αύριο, βλέπω σειρές με μανία, διαβάζω ιστορία και πάω γήπεδο. ΑΕΚ. Μόνο ΑΕΚ. Κάνω και μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Σχολή ΕΜΠ.

 • Τοπογραφικά διαγράμματα
 • Αποτυπώσεις – Χαράξεις
 • Υποστήριξη εργοταξίου
 • Φωτοερμηνεία

 

210-226

ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΓΛΥΝΟΣ

Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός

Χωρίς καμία πρωτοτυπία… Ναι γεννήθηκα και εγώ στην Αθήνα με ένα πέρασμα από Κρήτη. Στις ξακουστές Αρχάνες (υπάρχει και τραγούδι). Μόνιμος πλέον κάτοικος Αγίου Δημητρίου δίπλα στην καυτή έδρα της Μπάρτσα. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός στο επάγγελμα και σύντομα περιβαλλοντολόγος (κάνουμε και μεταπτυχιακά) με μεγάλο έρωτα στην κλασική τοπογραφία. Με πολλή όρεξη για δουλειά επιμένω ελληνικά, ενάντια σε όλες τις συγκυρίες. Χόμπι η μαγειρική και τα mmo παιχνίδια (οι gamers ξέρουν).

 • Τοπογραφικά διαγράμματα
 • Αποτυπώσεις – Χαράξεις
 • GIS
 • Κτηματολόγιο

 

domi_2

 

 

ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. / Interior Designer

Γεννήθηκε στην Αθήνα και λατρεύει το μαγευτικό Παλαιό Φάληρο γιατί  η μεγάλη της αγάπη είναι η θάλασσα. Σπούδασε στην Πάτρα Ανακαίνιση και Αποκατάσταση  Κτιρίων και μαζί με το πτυχίο της «μετέφερε» στην Αθήνα δεσμούς φιλίας, εμπειρίες και ένα συνεχές ενδιαφέρον για την ανακαίνιση. Στη διπλωματική της εργασία «έστησε» ένα εστιατόριο μοριακής κουζίνας το οποίο θα ήθελε κάποια στιγμή να υλοποιήσει. Κι επειδή πιστεύει στο «both is more» συνέχισε τις σπουδές της στο Interior Design στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ απ΄όπου αποκόμισε μοντέρνες ιδέες και συμμετείχε σε αρκετά projects.   Παράλληλα εργαζόταν σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία η οποία της παρείχε την εμπειρία, τα ταξίδια και το κτίσιμο μιας καριέρας. Και το ταξίδι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς παρακολουθεί τα σύγχρονα δρώμενα στο design, νέα προγράμματα σχεδίασης και επιμέλειας μελετών και τα υλοποιεί ανακαινίζοντας το δικό της διαμέρισμα, φίλων ή σε  projects τα οποία αφορούν τον  αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Δεν διστάζει να δοκιμάσει νέες ιδέες, να εργαστεί ακόμη και για ένα καλοκαίρι στο «Πριγκιπάτο της Μυκόνου» αφού αυτό της παρείχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα όρια της.

Ψάχνοντας για φρέσκες ιδέες συνάντησε το ΜΑΜΑ project και αισθάνεται τυχερή που συνεργάζεται με νέους προικισμένους επαγγελματίες με όρεξη για δουλειά και μεράκι.

 

Στον ελεύθερο χρόνο της αγαπά να ταξιδεύει και μέσα από τα ταξίδια της αποκομίζει ιδέες  και εξερευνά νέους πολιτισμούς. Συμμετέχει σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις  και θέλει να εμπλουτίζει την καθημερινότητά της με  νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σχετικές με το αντικείμενο της.  Οι μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα φωτισμού αποτελούν τον αμέσως επόμενο στόχο της, όπως και ένα ταξίδι στο Παρίσι για να διαβεί σε μέρη που δεν πρόλαβε να εξερευνήσει την προηγούμενη φορά.

 

 • Μελέτη /αποτύπωση/σχεδίαση/επίβλεψη
 • Interior Design
 • Τρισδιάστατες απεικονίσεις / επεξεργασία εικόνας
 • Βιοκλιματικός σχεδιασμός 

 

 

 

 


img_20170610_204133_667

NOΡΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ενώ το 2013 συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη σχολή Bartlett School of Architecture του University College London πάνω στον αστικό σχεδιασμό.  Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, εκθέσεις και εργαστήρια αρχιτεκτονικής.

Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε μέλος της ομάδας “MAMAproject” και νιώθει ιδιαίτερα τυχερή που συνεργάζεται με ταλαντούχους αρχιτέκτονες και μηχανικούς, οι οποίοι προσεγγίζουν κάθε project με ιδιαίτερη προσήλωση από την σύλληψη της αρχικής ιδέας μέχρι το σχεδιασμό της πιο μικρής λεπτομέρειας.

 

 • Αρχιτεκτονική Μελέτη/επίβλεψη
 • Αστικός σχεδιασμός/Σχεδιασμός τοπίου
 • Interior Design
 • Custom designed constructions & furniture
 • Τρισδιάστατες απεικονίσεις/επεξεργασία εικόνας