Κύριος στόχος του επανασχεδιασμού και της αναδιαμόρφωσης τoυ café bistrot, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αθήνα, ήταν να καλυφθούν οι ανάγκες εστίασης των εργαζομένων από τις εταιρείες της γύρω περιοχής.
Ο χώρος αποτελείται από δύο επίπεδα, καθώς και από μία μικρή αυλή στην είσοδό του. Στο ισόγειο τοποθετούνται όλες οι λειτουργίες του εστιατορίου και στο πρώτο επίπεδο τα γραφεία της διεύθυνσης.
Ο χώρος του εστιατορίου μοιράζεται σε τρία τμήματα: τον εξωτερικό χώρο εστίασης, την εσωτερική προθήκη και σημείο παραγγελίας με αντίστοιχο χώρο εστίασης, και τους βοηθητικούς χώρους κουζίνας, WC, και σκάλας προς τον όροφο.

O σχεδιασμός επικεντρώθηκε στο bar, που αποτελεί το κύριο στοιχείο του χώρου. Εσωτερικά δημιουργούνται τρεις διαφορετικές ζώνες : η lounge δίπλα στο παράθυρο, η lunch με χαμηλά τραπέζια και η standing με ψηλά σκαμπό για γρήγορο φαγητό.
Στην εξωτερική αυλή δημιουργούνται δύο επίπεδα, ένα ψηλότερο για χαμηλά τραπέζια, και ένα δεύτερο χαμηλότερο με ψηλά τραπέζια, σχηματίζοντας έτσι δύο ζώνες καθισμάτων που ακολουθούν αντίστοιχα την εσωτερική ανάπτυξη.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι η πατητή τσιμεντοκονία, το ξύλο, το μάρμαρο και το μέταλλο. Το λευκό και το μαύρο, το φυσικό ξύλο και αποχρώσεις του γκρι καθόρισαν τη χρωματική παλέτα. Τέλος για το φωτισμό, επιλέχθηκαν κρεμαστά φωτιστικά για την οροφή, ώστε να αναδειχθεί η ψηλή ξύλινη οροφή.