Μελέτη

Αποτελεί το σύνολο του σχεδιασμού σε όλη του την έκταση. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για κάθε στάδιο μελέτης μεμονωμένα, αλλά και συνολικά. Η ενασχόλησή μας με τοπογραφική αποτύπωση, με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με στατική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε όλο το εύρος ενός μελετητικού έργου. Στόχος μας είναι να μένουμε πιστοί στις επιταγές και τις εξελίξεις της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα αποτύπωσης, μετρήσεων, σχεδιασμού, και υπολογισμών, αλλά και να αντλούμε από παλαιότερους στο χώρο τεχνογνωσία και μεθοδικότητα. Με ομαδική προσέγγιση κάθε μελέτης από διαφορετικές ειδικότητες επιθυμούμε πάντα την κάλυψη κάθε πτυχής που την αποτελεί εξειδικευμένα.

Κατασκευή

Αφορά το πάθος του κάθε μηχανικού και κατασκευαστή. Δεν αποτελούμε εξαίρεση. Το εργοταξιακό περιβάλλον μας εμπνέει, η δημιουργικότητα και ο σχεδιασμός βρίσκουν την εφαρμογή τους στην πράξη, και το έργο, οποιασδήποτε κλίμακας, ολοζώντανο εξελίσσεται κάθε μέρα.
Στη φιλοσοφία μας είναι αδιαπραγμάτευτη η καθημερινή παρουσία επιβλέποντος/μηχανικού και εργοδηγού στο εργοτάξιο, ενώ στόχο μας αποτελεί η ποιοτική κατασκευή σε συνδυασμό με την τήρηση του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Το κάθε απρόβλεπτο στοιχείο που προκύπτει το αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση, τις επιθυμίες του πελάτη σαν επιταγή, και τη λογική που ακολουθήθηκε στον εκάστοτε σχεδιασμό, απαραίτητη βάση για την κατασκευή.

Ανακαίνιση – Αναπαλαίωση

Αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αξιοποιήσουμε ένα υπάρχον κτίριο/διαμέρισμα/εξοχικό/κατάστημα/γραφείο. Η ολοκληρωτική του ανακαίνιση. Ακολουθώντας τη λογική της μελέτης-κατασκευής, και αντιμετωπίζοντας κάθε έργο – είτε πρόκειται για έναν χώρο διημέρευσης, είτε μια ολόκληρη εξοχική κατοικία – με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, το αναπτύσσουμε ως εξής:
αρχικά μέσα από την αποτύπωση αντιλαμβανόμαστε το χώρο σε όλη του τη διάσταση, προχωράμε σε ανταλλαγή ιδεών με βάση τη δική μας αισθητική και τις ανάγκες του πελάτη μας, κατασταλάζουμε στην τελική πρόταση και την παρουσίασή της μέσα από σκίτσα, σχέδια, τρισδιάστατη απεικόνιση, και τέλος υλοποιούμε την ιδέα. Βάση θα αποτελεί πάντα η λειτουργικότητα, η εφαρμογή του σχεδίου στην υλοποίηση, η συντονισμένη οργάνωση των συνεργείων, η επιλογή των καταλληλότερων δομικών υλικών, και κυρίως ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς της ιδέας του πελάτη στην εφαρμογή.